Musikk

This weeks playlist

James Morrison - I wont let you go David Guetta cover - TItanium El daniel - Inglorious 2012 ( bare fordi den er vår ) Remady ft Manu - The Way We Are JB - Mistletoe Enjoy?

Russelåten Inglorious 2012

Harto ting å si,russelåten er endelig ferdig, vi er 8 boyz fra Moss som skal nyte russetiden som fan, hadde lenge hatt lyst å ha en buss men når du bor I moss er det ganske vanskelig pga økonomien ...

Musikktips?

Max farenthide - Nirvana Fronda - Sommar C soulove - I'm sorry Coucheron - Speed me up Sam Tsui - Don't want an ending Har dere noen digge sanger? skriv dem i kommentarfelten davel!

Chillings lista mi

Dette er hva jeg hører på når jeg ligger i senga å dytter i meg sjokolade Joey Moe - Du En Èner Bruno Mars - On fire Claude Kelly - I love the rain Secondhand Serenade - Awake Jay se...
Tææn - Guttebloggen

Tææn - Guttebloggen

19, Moss

Heisann! Mitt navn er Thanh Phung Nguyen, jeg er en 19 år gammel gutt fra Moss. For tiden tar jeg opp fag som privatist og nyter livet som det kommer. Denne bloggen har jeg hatt i 3 år, og kommer for det meste til å skrive når jeg har tid. Jeg kommer hovedsaklig til å skrive om hverdagen og poste bilder av det jeg har på meg.

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits